Bubble Voetbal - Speel een hilarisch potje Bubble Voetbal tijdens je groepsuitje of vrijgezellenfeest!

Bubble voetbal is de nieuwste trend op het gebied van groepsactiviteiten, en hét element voor een gegarandeerd leuke middag.

Speel met je collega’s, vrienden of sportteam een wedstrijdje Bubble voetbal. Goede voetballer of niet? Het maakt helemaal niets uit. Bubble Voetbal is voor iedereen geschikt en er komen vaak ongekende talenten naar boven drijven.

Het principe is bekend: Scoor zoveel mogelijk doelpunten en probeer zoveel mogelijk ballen van de tegenstander tegen te houden. Een pittige opgave, want in je bubbelpak kun je makkelijk door andere spelers omver gekegeld worden. Dat klinkt heftiger dan het is, want dankzij je met lucht gevulde pak, plof je zachtjes neer. Het levert enkel een hoop plezier op, voor zowel deelnemers als omstanders.

Dit te gekke spel kan zowel binnen als buiten worden gespeeld. Neem contact op met Utrecht voor Groepen om je ideeën te bespreken.

Alles wordt vastgelegd!
Thuis laten zien hoe hilarisch het uitje was? Onze begeleider zal de leukste momenten op camera vast te leggen. Na afloop krijg je het videomateriaal digitaal mee naar huis!

Inclusief:

  • Bubble voetbal
  • Scheidsrechter
  • Luchtpomp

Prijs aanvragen