Groepsactiviteiten in Utrecht - Voor ieder gezelschap heeft onze stad iets leuks te bieden!

Op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Utrecht? Voor een dagje uit waar nog lang over zal worden nagepraat zit je in de Domstad helemaal goed. Zowel het middeleeuwse stadscentrum als de groene buitengebieden bieden volop mogelijkheden voor enerverende groepsactiviteiten.

Een spelprogramma in de binnenstad, bootje varen in de Oudegracht, een uitdagende workshop of diner in een sfeervolle werfkelder: Utrecht heeft een hoop te bieden voor groepen en verenigingen.

Utrecht voor Groepen ondersteunt verenigingen en sportclubs graag met het organiseren van een geslaagd uitje in Utrecht. Op deze pagina vind je een overzicht van alle groepsactiviteiten in de Domstad. De verschillende programmaonderdelen kunnen prima gecombineerd worden, zodat je zelf je ideale groepsuitje vormgeeft. Heb je speciale wensen of geef je de organisatie liever uit handen? Wij kennen de weg in Utrecht en kunnen een volledig verzorgd arrangement voor je samenstellen. 

Stadswandelingen

Rondleidingen langs de interessantste plekjes van Utrecht

Spelprogramma's

Interactieve spelprogramma’s voor groepen

Wateractiviteiten

Maak een GPS kanotocht door de Utrechtse grachten

Workshops

Van Segway-tour tot bierproeverij

Musea

Volop interessante exposities en tentoonstellingen, ook voor kinderen.

Voorbeeld- programma's

Inspiratie nodig voor een leuk verenigingenuitje? Utrecht voor Groepen heeft een aantal dagvullende programma's op een rijtje gezet ter inspiratie. Uiteraard kan je zelf aan alle kanten schuiven met activiteiten.

Meer informatie

Restaurants

Gezellig dineren voor elk budget

Busvervoer

Makkelijk en snel naar Utrecht reizen