Het Geheim van Utrecht

Utrecht in de late Middeleeuwen, de Gouden Eeuw van het bier brouwen. Ook monniken van de Utrechtse Kloosterorde brouwde bier, en niet zomaar bier, hét ultieme bier! Alleen, het recept hiervan is verdwenen ten tijde van de Spaanse bezetting. Niemand heeft het ooit meer gevonden. Het geheime bierrecept is verdwenen, kun jij achterhalen waar deze verstopt is?

Ga de uitdaging aan, en probeer de opdrachten op te lossen. Doorzoek de straten van Utrecht via Google Streetview, zoek naar aanwijzingen, decodeer geheimschrift en ontcijfer raadselachtige codes. Het Geheim van Utrecht is een online game, en je kunt dit spel alleen of met je vrienden of gezinsleden spelen. Zo kun je binnenshuis tóch leuke avonturen beleven, en duik je in de Middeleeuwse geschiedenis van Utrecht.

Het Ultimatum

Stop het virus en kraak de code tijdens Het Ultimatum. Je gaat in teams in het spelgebied op zoek naar informatie over de vindplaats. De leden van het crisiscentrum verwerken deze informatie tot een samenhangend geheel. Daarnaast ontvangt het crisisteam opdrachten die uiteindelijk bijdragen aan de vindplaats van de code. Weten de deelnemers het ultimatum te halen en het virus op tijd te stoppen?

Moordspel in Utrecht

Moordspel in Utrecht is de ideale activiteit voor een groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Tijdens dit interactieve rollenspel los je samen met je vrienden of collega´s een moord op. De politie spreekt van een misdrijf en gaat ervan uit dat de dader nog in de buurt is. Iedereen die in de buurt van het plaats delict is, wordt gezien als verdachte en mag onder geen beding het gebouw verlaten.

Escape Utrecht!

Uit een escaperoom moet je proberen te ontsnappen. Bij Escape Utrecht! zijn jullie echter niet opgesloten in een aparte ruimte, maar zitten jullie vast aan een kist. 

Levend ganzenbord

Hou jij ook zo van bordspelletjes? Bij vrijwel iedereen roept het Ganzenbord herinneringen op aan vroeger. Levend Ganzenbord biedt voor ieder wat wils! Jullie trekken er op uit in een stad naar keuze.

WhatsApp Moordtocht

Er is een moord gepleegd, maar wie is het slachtoffer en wie is de moordenaar? Aan jouw team of vriendengroep om dit uit te vinden. Per mail ontvang je van tevoren de uitleg, samen met een fotolijst en een antwoordformulier. Op de leukste plekjes van de stad verzamelen jullie de aanwijzingen over de moord. Lukt het jullie om de moord binnen de tijd op telossen?

De Erfenis

Tijdens dit spannende spelprogramma moet je in twee uur tijd zoveel mogelijk geld kwijtraken. Dit doe je door op een smartphone vragen te beantwoorden, foto’s te maken, maar ook door elkaar online uit te dagen en portemonnees te verliezen. Na afloop kun je zien hoe het iedereen is vergaan, welke foto’s er zijn gemaakt, en dus ook wie er met de erfenis van door gaat!

Dossier Flikken

Op klaarlichte dag is het lijk van de Utrechtse koffiebrander P. Freddo gevonden, midden in de stad! Je hebt het dossier van de Flikken Utrecht in handen gekregen, en kunt deze spraakmakende moord oplossen door belangrijke locaties te bezoeken, alibi’s te controleren, de plaats delict te inspecteren en sporenonderzoek te doen.

Whatsapp Experience

Tijdens het interactieve spelprogramma Whatsapp Experience, ontvang je op je eigen telefoon een opdracht om een bepaalde locatie in de stad te zoeken. Zet de gevonden locatie op de foto en stuur die op. Daarna ontvang je een volgende opdracht.

E-Battle

Een avontuur waarbij je de stad op een leuke manier leert kennen! In battle-teams met elektrische scooters ga je de strijd aan met je collega's of vrienden. Door de opdrachten uit te voeren kom je bij de mooiste en leukste plekjes van de stad. Eenvoudige opdrachten, afwisselend hilarisch en leerzaam.