Schoolexcursie Utrecht - Een leerzame en inspirerende excursie

Utrecht is dé bestemming voor een leerzame en inspirerende excursie. Het is het kloppend hart van Nederland, met een rijke historie die teruggaat tot de Romeinse tijd. De geschiedenis ligt op straat, en elke steen vertelt zijn eigen verhaal.

Speciaal voor onderwijsinstellingen heeft Utrecht voor Groepen een breed aanbod aan uitjes voor scholieren van het voortgezet onderwijs. Van een excursie tot sportieve groepsactiviteit of een schoolkamp: we kunnen met alle wensen rekening houden.

Hieronder vind je een overzicht van alle excursies in Utrecht, die ook onderling gecombineerd kunnen worden. Je kunt zelf een interessant schooluitje samenstellen, maar Utrecht voor Groepen helpt ook graag met het vormgeven van een volledig verzorgde excursie in Utrecht. Wij regelen het en helpen actief mee om er een onvergetelijke dag van te maken.

Musea

Ontdekkingstocht in de schatkamers van Utrecht

Wateractiviteiten

Leer over de rol van water in Utrecht

Spelprogramma's

Op een nieuwe manier naar de wereld om je heen kijken

Voorbeeld- programma's

Inspiratie nodig voor een leuk bedrijfsuitje? Utrecht voor Groepen heeft een aantal dagvullende programma's op een rijtje gezet ter inspiratie. Uiteraard kan je zelf aan alle kanten schuiven met activiteiten.

Bekijk

Stadswandelingen

Leer Utrecht kennen tijdens een stadswandeling

Busvervoer

Groepsvervoer voor elk type excursie