Humphrey's Utrecht

Midden in het winkelhart van Utrecht zit Humphrey’s. Dit restaurant is dé manier om typisch Utrechts te dineren, in een doolhof van werfkelders. Met zijn ‘pluche’ inrichting van diverse roodtinten, goudkleurige kroonluchters, weelderig stofgebruik en art nouveau stoelen en tafels, ademt deze vestiging een bijzondere Franse ‘Moulin Rouge’ sfeer met een hoge aaibaarheidsfactor. 

The Colour Kitchen Oudegracht

The Colour Kitchen is een professioneel horecabedrijf met een groot maatschappelijk hart.  The Colour Kitchen Oudegracht biedt jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt een nieuwe kans door ze op te leiden tot kok of gastheer/gastvrouw.

De Rechtbank

De Rechtbank is al ruim 5 jaar een begrip in Utrecht. Gesitueerd in het oude Gerechtsgebouw en op het mooiste plekje van de Utrechtse binnenstad, gaan historie en modern design hand in hand. Geniet van een zorgvuldig samengesteld driegangendiner, waarin seizoensgebonden producten en passie voor eten de boventoon voeren. 

Stadskasteel Oudaen

Stadskasteel Oudaen is een middeleeuws stadskasteel dat sinds 1986 in gebruik is als horecagelegenheid. Naast grand-café het Proeflokaal, à la carte Restaurant Oudaen en twee gezellige terrassen beschikt het kasteel over een eigen brouwerij in de gewelven van het pand. De ideale plek voor een gezellige borrel of intiem diner.

Restaurant Luden

Luden geeft graag een goede indruk van wat Luden Utrecht wil zijn en uitstralen, namelijk: Utrechters en de bezoekers aan onze stad een omgeving bieden waarin u zich thuis voelt. Dat kan op het terras aan de voor- of achterzijde, in de sfeervolle brasserie, aan de bar of in de grote en betoverende spiegelzaal.

Florent

Restaurant Florent is te vinden in hartje Utrecht en kenmerkt zich door verrassende en klassieke Franse gerechten. Het menu staat vol dagverse seizoensproducten en smaakexplosies. Dankzij de open keuken, het stylish interieur en de gastvrije bediening is het een sfeervol restaurant waar iedereen zich direct thuis voelt. 

Florin Utrecht

Florin Utrecht is een gezellige Engelse pub met een internationale kaart. Het is de uitstekende locatie voor een lunch of borrel, maar vooral rond etenstijd is het er een komen en gaan van mensen. Op het menu staan smakelijke burgers en echte Engelse gerechten als pie, fish & chips en bangers & mash, maar ook voor vegetariërs is er genoeg te kiezen.

Speys Eten en Drinken

Speys Eten en Drinken biedt voor iedereen een plek om  te eten, te drinken, te ontmoeten, te werken óf gewoon een plek om heerlijk even te ontspannen. Om er voor iedereen te zijn, heeft Speys ruime openingstijden en is er een divers aanbod aan gerechten en dranken. Alles is ter plekke te nuttigen op de prachtige locatie. Zowel binnen als buiten zijn er plekjes beschikbaar.

Grand Hotel Karel V

Grand Hotel Karel V is gevestigd in een monumentaal klooster in de historische binnenstad. Met vele verschillende zalen in hartje Utrecht. Dineren is mogelijk in het bistronimisch restaurant ‘Bistro Karel 5’, waar chef-kok Mat Zwetsloot dagelijks klassieke gerechten van seizoensproducten vanuit de kloosterkeuken bereidt. Klassiek, maar altijd met een eigentijdse en creatieve twist. Iedereen voelt zich er thuis door de informele ‘casual classic’ sfeer. In het Restaurant Karel 5 ontdek je hoe relaxed dineren op niveau kan zijn – en zou moeten zijn. Chique, stijlvol en relaxed gaan prima samen. Geniet van de persoonlijke benadering, vakmanschap en ruime tafelsetting op iconische locatie.