Over Ons

Utrecht is een prachtige stad. Wij zijn op de hoogte van de vele mogelijkheden die Utrecht kan bieden en die delen we graag met jou. Door je te informeren en te adviseren over de leukste activiteiten en beste plekjes in de stad, stel je gemakkelijk met onze adviseurs een dagprogramma samen. In samenwerking met onze partners verzorgen we activiteiten voor allerlei soorten groepen, groot of klein. Wij streven ernaar om jouw dag van A tot Z compleet te maken en Utrecht ook een plekje in jouw hart verovert.

Onderdeel worden van ons team?

Heb jij een liefde voor Utrecht en wil jij meewerken om onze stad en regio internationaal nóg beter op de kaart te zetten? Dan ben je bij Utrecht Marketing op de goede plek! Utrecht voor Groepen is onderdeel van Utrecht Marketing en organiseert originele uitjes op maat voor (internationale) bezoekers en bewoners van Utrecht.

Door de Corona-crisis is het voor iedereen even anders. Zo ook voor ons. Om die reden hebben wij momenteel geen specifieke stage vacature uitstaan. Heb je wel interesse voor stage lopen bij Utrecht voor Groepen? Stuur ons een open sollicitatie!

Of bekijk alle vacatures

Utrecht Marketing

Utrecht Marketing heeft als doel Utrecht wereldwijd op de kaart zetten als slimme, creatieve, gezonde en talentvolle stad. Samen dragen we het verhaal van Utrecht uit. Utrecht voor Groepen is onderdeel van Utrecht Marketing.

Bezoek website