Kerstuitje Utrecht - Winters Utrecht op haar mooist

Ook in de wintermaanden heeft Utrecht voldoende te bieden aan vertier. De knusse straatjes worden in de kerstperiode bijvoorbeeld omgetoverd met sfeervolle verlichting en de Domtoren straalt ook in de winter als iconisch middelpunt van de stad. Wat nou als je beide ingrediënten mixt en omtovert tot een hartverwarmend kerstuitje? Dat kan! Utrecht voor Groepen bied je de kans om in de winter zowel de Domtoren als de gezellige straatjes te ontdekken als nooit tevoren! Ondertussen geniet je tijdens het arrangement van culinair Utrecht! Een kerstarrangement op haar best.

17:00 uur: Domtorenbeklimming

Bij het vallen van de nacht beklim je samen met een gids het icoon waar Utrecht haar bijnaam aan te danken heeft, de Domtoren! 465 treden aan historie leiden je naar een onvergetelijk uitzicht over de winterse Domstad.

18:15 uur: Culinaire wandeling

De straatjes waar je zojuist vanaf 112 meter hoogte op neer keek worden doorkuist met een professionele stadsgids van de VVV. De gids leidt je via beeldbepalende bouwwerken en onbekende steegjes naar je eerste restaurant voor een hartverwarmend voorgerecht!

18:45 uur: Voorgerecht bij een restaurant naar keuze

Bij het eerste restaurant tijdens deze winterse reis door Utrecht geniet je van het voorgerecht.

19:30 uur: Wandeling naar restaurant 2

Voetjes van de vloer en op naar het hoofdgerecht, maar niet voordat….. de gids je nog prachtige plekjes laat zien.

20:00 uur: Hoofdgerecht bij een restaurant naar keuze

Het is tijd voor een lange pauze in de wandeling. In een typisch Utrechts restaurant wordt het hoofdgerecht geserveerd.

21:15 uur: Wandeling naar restaurant 3

De laatste “loodjes” van dit arrangement brengen je naar het laatste restaurant voor het dessert. Uiteraard loopt de gids nog even langs verschillende elementen van hét lichtkunstproject van onze mooie stad, Trajectum Lumen

21:45 uur: Dessert bij een restaurant naar keuze

Als grande finale van dit arrangement krijg je in een sfeervol restaurant het dessert uitgeserveerd. Uiteraard is er alle gelegenheid om al het moois te laten bezinken en een borrel te drinken.

 

Prijs aanvragen