Familie-uitje - Utrecht voor Groepen heeft voor ieder familie-uitje een passend programma

Lekker met familie op pad? Boek dan een uitje met leuke activiteiten waar er ook nog voldoende tijd is om met elkaar bij te praten.

10:00 uur: Koffie/thee met wat lekkers

Ontmoet elkaar ’s ochtends in één van de vele restaurants van Utrecht.  Je dag begint goed met een kopje koffie/thee en wat lekkers op één van de mooiste plekjes van Utrecht. Bij dit restaurant kan ook gelijk de stadswandeling beginnen.

10:30 uur: Stadswandeling

Utrecht is een verrassende stad, helemaal wanneer je het centrum te voet ontdekt. Een stadswandeling met gids is daarom een geliefde invulling van een groepsuitje in Utrecht. De professionele gids van de VVV kent de stad op zijn duimpje en kan ontzettend veel vertellen over de geschiedenis, architectuur en bezienswaardigheden van Utrecht. Een stadswandeling in Utrecht is een leuke manier om de stad te leren kennen.

12:15 uur: Lunch

Tussen de activiteiten door luncht de groep één van de mooiste plekjes van Utrecht. Utrecht voor Groepen (VVV) kan de mooiste combinaties voor je maken. Geniet bijvoorbeeld van ambachtelijke pannenkoeken in een historische werfkelder, lunch in een middeleeuws stadskasteel of schuif aan voor een uitgebreide lunch in een van de andere restaurants die Utrecht rijk is.

13:30 uur: Spelprogramma

De binnenstad van Utrecht leent zich uitstekend voor de meest uiteenlopende spelprogramma’s. Samenwerking en competitie zijn de belangrijkste elementen van deze groepsactiviteiten, waarbij je met teams door de stad trekt om opdrachten te doen en vragen te beantwoorden. Van spannende speurtochten door de stad tot ontsnappingsopdrachten tegen de klok, er is een hoop te kiezen.

16:30 uur: Borrelen

Praat lekker na in één van de van de vele cafés die Utrecht rijk is. Wat te denken van bijvoorbeeld Café Olivier, in een oude schuilkerk of Restaurant Luden aan het authentieke Janskerkhof? Maar ook een borrel aan de werf is natuurlijk altijd een goed idee!

18:00 uur: Diner

In de binnenstad en langs de sfeervolle werf zijn volop restaurants met capaciteit voor groepen.Geniet van een heerlijk diner in een werfkelder, dineer in een middeleeuws stadskasteel of schuif aan voor een uitgebreid diner in een hip restaurant. Advies nodig? Utrecht voor Groepen weet altijd een geschikt restaurant.

Prijs aanvragen