Actief in Utrecht

Utrecht is de stad bij uitstek om actief bezig te zijn. Van een actieve fietstocht tot en met een spelprogramma. Utrecht heeft het! 

10:30 uur: Fietstocht door Utrecht

De leukste manier om Utrecht te verkennen is per fiets. Onder leiding van een ervaren VVV-gids leer je op eigen kracht de mooiste plekjes van de stad kennen. Tijdens deze anderhalf uur durende fietstocht neemt de gids je mee door de stad en omgeving.. Onderweg zal de gids leuke anekdotes en interessante verhalen vertellen.

12:15 uur: Lunch

Tussen de activiteiten door luncht de groep één van de mooiste plekjes van Utrecht. Utrecht voor Groepen (VVV) kan de mooiste combinaties voor je maken. Geniet bijvoorbeeld van ambachtelijke pannenkoeken in een historische werfkelder, lunch in een middeleeuws stadskasteel of schuif aan voor een uitgebreide lunch in een van de andere restaurants die Utrecht rijk is.

13:30 uur: Domtoren beklimmen

De Domtoren is de hoogste kerktoren van Nederland en vanaf de top heb je een adembenemend mooi uitzicht over de hele stad en regio. Het beklimmen van de toren is een absolute ‘must do’ als je in Utrecht bent; het uitzicht vanaf de transen op 70 en 95 meter is spectaculair!

14:45 uur: The Da Vinci Code

Ontdek Utrecht als nooit tevoren middels dit interactieve spelprogramma, The Da Vinci Code.
In het centrum van Utrecht staat een kluis met een familieschat. De code is jarenlang geheim gebleven maar vandaag gaan jullie hem proberen te kraken. Dit doen jullie niet alleen, want het laatste overgebleven familielid, de kluizenaar, gaat jullie helpen! De code zit verstopt in historische gebouwen door heel Utrecht. Eén fout kan je op een ander spoor zetten, en misschien is de inhoud van de kluis dan voor een ander team!

18:00 uur: Diner

In de binnenstad en langs de sfeervolle werf zijn volop restaurants met capaciteit voor groepen. Geniet van een heerlijk diner in een werfkelder, dineer in een middeleeuws stadskasteel of schuif aan voor een uitgebreid diner in een hip restaurant. Advies nodig? Utrecht voor Groepen weet altijd een geschikt restaurant.

Prijs aanvragen

Onderdelen van dit arrangement