Bedrijfsuitje Utrecht - Teambuilding in de Domstad

Van teambuilding activiteiten tot een gezellig bedrijfsuitje, Utrecht is de ideale stad voor een uitje met je collega’s.  De Domstad is geliefd om haar compacte centrum en de gemoedelijke sfeer, en er is het hele jaar door een hoop te zien en te doen.

Hieronder vind je een overzicht van alle groepsactiviteiten in Utrecht, met genoeg keus voor elk type bedrijfsuitje. Van inspirerend tot culinair en van actief tot ontspannen genieten. Alle  teambuilding activiteiten zijn bovendien met elkaar te combineren, waardoor je zelf het leukste teamuitje kan samenstellen.

Toch advies en inspiratie  nodig? Utrecht voor Groepen helpt graag bij het vormgeven van je bedrijfsuitje in Utrecht, en denkt mee over de juiste invulling van de dag. Of het nou gaat om een stadswandeling, een activiteit op het water of spetterend personeelsfeest: Utrecht voor Groepen kent de weg in de stad en staat voor je klaar.

Stadswandelingen

Verken de stad met een professionele gids

Wateractiviteiten

Varen over de karakteristieke Oudegracht

Workshops

Van Solex rijden tot bierproeven

Musea

Volop interessante exposities en tentoonstellingen

Voorbeeldprogramma's

Inspiratie nodig voor een leuk bedrijfsuitje? Utrecht voor Groepen heeft een aantal dagvullende programma's op een rijtje gezet ter inspiratie. Uiteraard kan je zelf aan alle kanten schuiven met activiteiten.

Bekijk

Spelprogramma's

Groepsactiviteiten voor een geslaagd bedrijfsuitje in Utrecht

Restaurants

Gezellig tafelen in een goed restaurant

Busvervoer

Makkelijk en snel naar Utrecht reizen