Met wie kom je naar Utrecht?

Vraag gelijk een offerte aan
Wij helpen je een succesvol bedrijfsuitje te organiseren.
Bekijk
Een leuke familiedag? Ontdek onze mogelijkheden voor jong en oud!
Bekijk
Ga onbezorgd op pad met je vereniging. Utrecht voor Groepen helpt je hierbij!
Bekijk

Waarom Utrecht?

Bedrijfsuitje in Utrecht? Een excursie met school? Op pad met je vereniging? Een gezellig groepsuitje in Utrecht is altijd een goed plan. De mogelijkheden zijn eindeloos en onze adviseurs zitten vól goede met te gekke ideëen. Utrecht voor Groepen regelt je uitje van A tot Z en denkt graag met je mee om jouw dagje Domstad tot een succes te maken! 

Waarom Utrecht voor Groepen?

Utrecht voor Groepen helpt graag met je mee om jouw dagje Domstad tot een succes te maken! Samen met lokale ondernemers regelen wij een verzorgde dag van A tot Z. Op deze website vind je alle informatie die jij nodig hebt voor een fantastische activiteit, geslaagde dag of een unieke ervaring.

Het Geheim van Utrecht

Utrecht in de late Middeleeuwen, de Gouden Eeuw van het bier brouwen. Ook monniken van de Utrechtse Kloosterorde brouwde bier, en niet zomaar bier, hét ultieme bier! Alleen, het recept hiervan is verdwenen ten tijde van de Spaanse bezetting. Niemand heeft het ooit meer gevonden. Het geheime bierrecept is verdwenen, kun jij achterhalen waar deze verstopt is?

Klik hier voor meer

Online stadstour - Loop je met ons mee?

Utrecht Night Lights

Bekijk de stad in een ander licht tijdens de Open Inschrijving 'Utrecht Night Lights'. Laat je betoveren door de Trajectum Lumen lichtkunstwerken en bewonder de hotspots van Utrecht tijdens deze bijzondere avondwandeling.

Reserveer een plekje

Inspiratieprogramma's

Deze inspiratieprogramma's geven je inspiratie voor een groepsuitje naar Utrecht per thema of dagdeel. Je kunt de volledig verzorgde programma's direct boeken, maar er is natuurlijk ook mogelijkheid een combinatie te maken van verschillende activiteiten. 

Bekijk onze inspiratieprogramma's