Met wie kom je naar Utrecht?

Vraag gelijk een offerte aan
Wij helpen je een succesvol bedrijfsuitje te organiseren.
Bekijk
Een leuke familiedag? Ontdek onze mogelijkheden voor jong en oud!
Bekijk
Ga onbezorgd op pad met je vereniging. Utrecht voor Groepen helpt je hierbij!
Bekijk

Waarom Utrecht?

Bedrijfsuitje in Utrecht? Een excursie met school? Op pad met je vereniging? Een gezellig groepsuitje in Utrecht is altijd een goed plan. De mogelijkheden zijn eindeloos en onze adviseurs zitten vól goede met te gekke ideëen. Utrecht voor Groepen regelt je uitje van A tot Z en denkt graag met je mee om jouw dagje Domstad tot een succes te maken! 

Waarom Utrecht voor Groepen?

Utrecht voor Groepen helpt graag met je mee om jouw dagje Domstad tot een succes te maken! Samen met lokale ondernemers regelen wij een verzorgde dag van A tot Z. Op deze website vind je alle informatie die jij nodig hebt voor een fantastische activiteit, geslaagde dag of een unieke ervaring.

Utrecht Night Lights

Bekijk de stad in een ander licht tijdens de Open Inschrijving 'Utrecht Night Lights'. Laat je betoveren door de Trajectum Lumen lichtkunstwerken en bewonder de hotspots van Utrecht tijdens deze bijzondere avondwandeling.

Reserveer een plekje

Vreugde, verdriet en verwarring

Utrecht in Oorlogstijd.

Meer informatie

Online stadstour - Loop je met ons mee?

Inspiratieprogramma's

Deze inspiratieprogramma's geven je inspiratie voor een groepsuitje naar Utrecht per thema of dagdeel. Je kunt de volledig verzorgde programma's direct boeken, maar er is natuurlijk ook mogelijkheid een combinatie te maken van verschillende activiteiten. 

Bekijk onze inspiratieprogramma's